Aflevering & betaling

Levering

Bij de aflevering van een product is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het product op de afgesproken tijd en plaats wordt afgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld omvatten het maken van afspraken met de verkoper of fabrikant over wanneer het product zal worden afgeleverd en het voorbereiden van uw locatie op de aflevering van het product.

Bij de aflevering van het product wordt het product geïnspecteerd zodra het bij u aankomt om ervoor te zorgen dat het in goede staat is en dat het voldoet aan alle verwachtingen. Als er problemen zijn met de aflevering, is het belangrijk om dit onmiddellijk aan de verkoper of fabrikant te melden zodat ze deze kunnen oplossen.

Betaling

Betaling is ook een belangrijk onderdeel van het afleveringsproces. Dit kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van de afspraken die er gemaakt zijn met zowel kopende als verkopende partij. ORANGE-MOVE hanteert een aanbetaling van 50% binnen 7 werkdagen na orderbevestiging. Daaropvolgend start de productie van de geoffreerde systemen. 40% betaling 24 uur of eerder voor levering. De resterende 10% wordt betaald na oplevering van de systemen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste betalingsmethode gebruikt en dat de betaling op tijd plaatsvindt om eventuele problemen te voorkomen.