Levertijd & verzending

De levertijd van machines kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van de machine, de locatie waar de machine moet worden afgeleverd en eventuele aanpassingen of opties die moeten worden gemaakt. Soms kan de levertijd ook worden beïnvloed door externe factoren zoals seizoensgebonden drukte of transportproblemen. Alvorens de aankoop wordt er met u overeengestemd hoelang de levertijd voor uw machine of systeem zal bedragen. 

De verzending van machines kan ook afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het formaat en het gewicht van de machine, de aanleverlocatie en eventuele specifieke verzendvereisten die moeten worden gehandhaafd. Soms kan het nodig zijn om speciale vervoersmiddelen te gebruiken om de machine te verzenden, afhankelijk van de afmetingen en het gewicht ervan.

Het is belangrijk om rekening te houden met de levertijd en verzending als u overweegt om een machine aan te schaffen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de machine op tijd krijgt en dat de verzending naar uw locatie kan plaatsvinden zonder problemen. Het is ook aan te raden om dit vooraf te bespreken met de verkoper of fabrikant van de machine om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd heeft om de machine te ontvangen en te installeren voordat u ze nodig heeft.

ORANGE-MOVE heeft een eigen bezorgservice. Dit stelt ons in staat de bezorging van machines naar uw locatie op een efficiënte en gemakkelijke manier te regelen. Onze bezorgservice voldoet aan alle vereisten die nodig zijn om de machines veilig en zonder problemen te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld omvatten het gebruik van speciale vervoersmiddelen of het volgen van specifieke verzendprocedures.

ORANGE-MOVE zorgt voor de juiste middelen om de machines te ontvangen en te installeren wanneer ze bij u aankomen. Dit kan omvatten het hebben van voldoende personeel om de machines te ontvangen en te installeren, evenals het hebben van de juiste hulpmiddelen en gereedschappen om deze taak uit te voeren.

ORANGE-MOVE vraagt de koper aanvullende hulp om de levering van de machines en installatie naar behoren te laten verlopen. Dit kan bijvoorbeeld omvatten het verstrekken van aanvullende informatie of het vragen om hulp bij het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens het bezorgen of installeren van de machines.