Garantie & klachten

Garantie

Kwaliteit is een kwestie van keuzes maken. In het gebruik van materialen, in ontwerp en in constructie. ORANGE-MOVE heeft een duidelijke voorkeur voor hoogstaande materialen. Bestand tegen intensief gebruik en comfortabel in gebruik. ORANGE-MOVE heeft oog voor perfectie en neemt met minder geen genoegen. Onze garantie heeft betrekking op constructie- & materiaalfouten die al bij levering aanwezig zijn. Uitgesloten van garantie is schade veroorzaakt door onjuist of ondeskundig gebruik (zoals abnormale belasting of roekeloosheid met de machines), verslechteringen door agressieve (schoonmaak)middelen, slecht onderhoud, reparaties door niet deskundigen of het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzingen.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval 2 weken, deze gaan in vanaf de datum van levering. Bij levering zal onze leverancier samen met de ontvangende partij de producten bekijken en controleren op defecten. Waarop volgend we de producten middels een handtekening van beide partijen over zullen dragen en bevestigen dat de producten naar behoren geleverd zijn. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee weken verlengd worden tot 4 weken, alvorens overleg is gepleegd met ORANGE-MOVE.

Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Voor alle systemen geleverd door ORANGE-MOVE wordt een fabrieksgarantie van minstens één (1) jaar standaard overeengekomen. Het is mogelijk om tegen betaling in overleg deze garantieperiode te verlengen op bepaalde systemen tot een maximum van twee (2) jaar. Uitgezonderd van deze garantievoorwaarden is het batterijenpakket wat bij de systemen geleverd wordt.

Om aanspraak op deze garantie te maken kunt u contact opnemen via info@orange-move.com

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten direct bij ons kenbaar te maken via info@orange-move.com

ORANGE-MOVE heeft service en klantgerichtheid boven in het vaandel staan, wat altijd resulteert in een oplossing die tot tevredenheid van de klant zorgt. Wij streven naar persoonlijk contact en denken oplossingsgericht vanuit deze denkwijze.

Team ORANGE-MOVE