Producten

Transport
Karren

Industriele Aanhangers

Afvalcontainers Transport

Trein
Oplossingen

FlexQube (AGV)

FlexQube Pallet & Containers Carts

Flow Carts

Hanging Carts

Mother-Daughter Carts

Shelf Carts

Easy Handeling

Orderpick karren-trein

E-Train

Orderpick karren

Trein Oplossingen

X-Mover (AGV)

Pallet Transport

Transport Karren

Easy Load

Elektrische Palletwagen

Heftafel

Orderpicker JX0

Orderpicker JX1

Stapelaar

Elektrotrekkers van 700 kg tot 50.000 kg trekkracht

Ontdek de kracht en efficiëntie van de elektrische Movers van ORANGE-MOVE, de perfecte oplossing om de productiviteit te verhogen en de veiligheid in de werkomgeving te garanderen. Onze professionele Movers, tugs helpen lichamelijke klachten te voorkomen die verband houden met het handmatig hanteren van lasten en zware fysieke inspanning. Ze zijn ergonomisch, uiterst gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk. Met hun vermogen om gemakkelijk wiellasten tot 50.000 kg te trekken, bieden ze een enorm werkpotentieel. Bovendien kunnen sommige van onze Zallys-movers worden aangepast en voorzien worden van Atex certificaat. 

Professionele E-MOVERS

Bent u op zoek naar een efficiënte en veilige manier om uw werklast te verlichten? Zallys elektrotrekkers zijn de oplossing die u zoekt!

Deze professionele voertuigen zijn ontworpen om ladingen op wielen, zoals industriële trolleys, machines en rolcontainers, te verplaatsen in verschillende omgevingen zoals industrieën, productie- en distributiecentra, depots en magazijnen. Een van de belangrijkste sterke punten is de compactheid, die een uitstekende wendbaarheid biedt, zelfs in kleine ruimtes waar de klassieke vorkheftruck niet kan passeren.

Of het nu gaat om het beheren van winkelwagentjes op parkeerplaatsen van supermarkten, het verplaatsen van industriële roestvrijstalen containers in voedingsbedrijven, het manoeuvreren van auto-, vrachtwagen- en treinchassis langs productielijnen of het verplaatsen van machines in de spoorwegindustrie, de elektrische elektrotrekkers van Zallys zijn de ideale oplossing.

Hoog trekvermogen

Dankzij het hoge trekvermogen tot 50.000 kg, gecombineerd met structurele stabiliteit, kan één enkele operator een zware machines, trailer, transportkar verplaatsen, waardoor de productiviteit toeneemt en uw lean manufacturing-processen worden verbeterd. Alle voertuigen van Zallys voldoen aan de strenge veiligheidsnormen die vereist zijn in gespecialiseerde sectoren zoals automotive, farmaceutische en voedingsbedrijven, zorginstellingen en luchthavens.

Verbeter uw productiviteit en optimaliseer uw werkprocessen met ORANGE-MOVE elektrische MOVERS!

Zallys | distribiteur Nederland

E-MOVER M1

Trekvermogen: 1.000 kg

E-MOVER M12

Trekvermogen: 1.500 kg

E-MOVER M3

Trekvermogen: 1.500 kg

E-MOVER M9

Trekvermogen: 3000 kg

E-MOVER M5

Trekvermogen: 4.000 kg

E-MOVER M6.5

Trekvermogen: 6.000 kg

E-MOVER M10

Trekvermogen: 10.000 kg

E-MOVER M11

Trekvermogen: 15.000 kg

E-MOVER M20

Trekvermogen: 30.000 kg – 50.000 kg
E-Train