Robot Oplossingen

Revolutionaire Automatisering: 

De XP15 leidt de weg naar 100% efficiëntie in magazijn en productie omgeving.

XP15

In de snelle wereld van logistiek en warehousing is efficiëntie van cruciaal belang. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om hun operaties te stroomlijnen en voorop te blijven lopen. Een dergelijke oplossing die de laatste jaren aan populariteit wint, is de XP15. Deze geavanceerde autonome mobiele robot (AGV) revolutioneert de manier waarop magazijnen en productiebedrijven opereren, met ongeëvenaarde efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

De XP15 is een veelzijdige robotoplossing die speciaal is ontworpen om verschillende taken te automatiseren en repeterende werkzaamheden uit handen te nemen, waaronder het transporteren van goederen, producten,  van A naar B.  Via de keypad op de robot, stuur je de Robot op pad, waarna hij feilloos, met uiterste precieze zijn taken uitvoert.

Aangedreven door geavanceerde kunstmatige intelligentie-algoritmen, kan de XP15 autonoom navigeren door complexe magazijn en productie omgevingen en routes optimaliseren om de efficiëntie te maximaliseren. Zelfs het wegzetten van pallets in rijen / kolommen in een expeditie omgeving, is voor de XP15 geen enkel probleem.

De XP15 heeft geen koppeling met een bovenliggend ERP of WMS systeem, wat direct resulteert in lage kosten.  De prijs van de XP15 bedraagt EUR 25.000,-   en de installatie is binnen één dag te realiseren.

Voordelen van de XP15

De voordelen van de XP15 zijn talrijk. Allereerst biedt het robotplatform aanzienlijke tijdsbesparingen door routinematige taken te automatiseren, zoals het verplaatsen van goederen van het ene naar het andere punt in het magazijn of productie. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar vermindert ook de kans op fouten en onnodig tijdverlies. 

Daarnaast verbetert de XP15 de algehele efficiëntie van het magazijn door een continue stroom van activiteiten mogelijk te maken. Omdat de robot autonoom kan opereren zonder menselijke tussenkomst, kunnen magazijnprocessen naadloos worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd, wat resulteert in een verbeterde doorvoer en doorlooptijd.

Een ander voordeel van de XP15 is de flexibiliteit ervan. Dankzij geavanceerde sensortechnologieën kan de robot zich makkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden in het magazijn, zoals verschuivingen in de lay-out of de aanwezigheid van nieuwe obstakels. Dit maakt het een ideale oplossing voor magazijnen die regelmatig worden heringericht of geüpgraded.

Media Gallerij

Toepassingen

De XP15 kan worden ingezet voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Een van de meest voorkomende toepassingen zijn productie omgevingen, waarbij de robot zelfstandig goederen ophaalt of wegbrengt en naar een ander gebied transporteert. Dit vermindert de werklast voor magazijn en productiemedewerkers en verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van het transportproces.

Daarnaast kan de XP15 worden gebruikt voor interne afvalstromen, waarbij het afval van het ene naar het andere deel van het gebouw verplaatst. Dit kan handmatig zwaar werk vervangen en de veiligheid van werknemers verbeteren door hen te vrijwaren van repetitieve taken of gevaarlijke omgevingen.

Andere toepassingen van de XP15 zijn onder meer In-outbound activiteiten, waarbij goederen in of uit het magazijn of expeditie,  worden getransporteerd. Dankzij zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid kan de XP15 worden geïntegreerd in vrijwel elk magazijn of andere logistieke omgeving en zo de efficiëntie te verbeteren en de operationele kosten extreem te verlagen.

De EP Equipment AMR – XP15 kan worden ingezet voor orderpicking, intern transport, voorraadbeheer, inventarisatie en het leveren van materialen aan productielijnen.

Door routinematige taken te automatiseren en magazijnprocessen te optimaliseren, kan de EP Equipment AMR – XP15 de doorvoer verhogen, de doorlooptijd verkorten en de operationele kosten verlagen.

Ja, de EP Equipment AMR – XP15 is ontworpen om aan te passen aan verschillende magazijnomgevingen en kan worden geïntegreerd in vrijwel elk magazijnsysteem.

In tegenstelling tot traditionele magazijnapparatuur, zoals vorkheftrucks of conveyors, is de EP Equipment AMR – XP15 volledig autonoom en kan hij zelfstandig navigeren door het magazijn zonder menselijke tussenkomst.

Ja, doordat de XP15 routinematige en repetitieve taken overneemt van magazijnmedewerkers, kan het de veiligheid in het magazijn verbeteren door het risico op ongevallen en verwondingen te verminderen.

XP15 AANVRAGEN?

Vul het onderstaande formulier in

We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.